
Nopea suklaakakku
Share
Tässä on nopea ja helppo suklaakakkuohje, joka valmistuu nopeasti ja maistuu herkulliselta!
Ainekset:
2 dl vehnäjauhoja
1,5 dl sokeria
3 rkl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
1 dl maitoa
1 dl sulatettua voita tai öljyä
2 kananmunaa
Ohjeet:
Lämmitä uuni 175 °C:seen.
Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa.
Lisää maito, sulatettu voi ja kananmunat. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.
Kaada taikina voideltuun kakkuvuokaan (noin 20 cm halkaisijaltaan).
Paista uunin keskitasolla noin 20–25 minuuttia. Kokeile tikulla – jos tikkuun ei jää taikinaa, kakku on valmis.
Anna jäähtyä ja nauti sellaisenaan tai kuorrutuksen kanssa!
Vinkki:
Voit tehdä nopean kuorrutuksen sulattamalla 100 g suklaata ja sekoittamalla siihen 0,5 dl kermaa. Levitä jäähtyneen kakun päälle.
Tämä kakku sopii erinomaisesti kiireiseen päivään, mutta on silti mehevän herkullinen!